Dit is onze creatieve samenwerkingspartner; Studio Creatoren. Een veelzijdige ontwerpstudio, die al sinds het begin betrokken is.

We benaderden Creatoren aanvankelijk om meer inzicht te krijgen in materiaalkeuze en print- en druktechnieken voor de Infuusbox. Creatoren bood ook inzichten voor de maakwijze en productie. Uiteindelijk hebben we onze eigen productontwikkeling voor de Infuusbox gestaakt en de hele productontwikkeling bij Creatoren ondergebracht. Hiermee werd de samenwerking intensiever en bovendien resulteerde dat in de Infuusbox zoals we hem nu kennen.

Uiteindelijk hebben we ook het creatieve proces achter de content van Lovith bij Creatoren neergelegd. Ze hebben namelijk een diepgewortelde kennis van contentontwikkeling en storytelling. Het concept dat ze neerlegden voor Pup en zijn wereldje hebben we met enthousiasme ontvangen. Uiteindelijk is het concept uitgewerkt en met zorg met de hand geïllustreerd tot wat het nu is.

Op dinsdag 25 oktober 2018 heeft de levering van onze eerste bestelling plaats gevonden. Deze bestelling kwam van het Prinses Elisabeth Kinderziekenhuis, dat onderdeel is van het UZ Gent.

De financiering van deze Infuusboxen kwam van Fonds Kadee. Een naaste organisatie van het UZ Gent, die zich hard maakt voor dergelijke initiatieven rondom kinderverpleegkunde.

In Gent hebben ze de opdruk van de Infuusboxen zelf gekozen. Zo komen de schaapjes, die overal in het kinderziekenhuis te zien zijn, ook terug op de Infuusbox. Creatoren Designs hebben dit idee weer professioneel uitgewerkt, zodat het resultaat er mag zijn.

‘’Op dinsdag 19 maart 2019 hebben we een eerste levering aan het ZNA Paola kinderziekenhuis te Antwerpen mogen afleveren. Het Paola Kinderziekenhuis is onderdeel van het Ziekenhuis Netwerk Antwerpen (ZNA).

De financiering van deze Infuusboxen kwam van Ronde Tafel 25 Antwerpen. Een stichting die actief is in heel België en zich hard maakt voor dergelijke goede initiatieven.

Alle betrokkenen waren zeer verheugd met de levering, en zien uit naar een volgende stap in de samenwerking.’’